Details

Zaterdag 25 maart 2023 van 20:00 tot 22:00 uur
Afgelopen
Belcrumweg 19, Breda

Na een uitverkochte eerste editie komt House of Salvia op zaterdag 25 maart met editie twee van hun toegankelijke drag show 

House of Salvia
House of Salvia is een draghouse dat zich richt op toegankelijke drag events. Met deze show maken zij een safe space voor drag waar iedereen welkom is. Ook als je nog nooit bij een dragshow bent geweest, maar wel nieuwsgierig bent, is House of Salvia de plek voor jou.

Het draghouse staat bekend om haar unieke identiteit, liefdevolle sfeer en maatschappelijke betrokkenheid, dat alles gecombineerd met een flinke dosis humor. House of Salvia geeft je graag een boodschap mee om over na te denken. Je ziet er de hele avond nieuwe dingen en je wordt er zelf ook gezien.

De artiesten hebben ieder een eigen talent dat in de ‘reguliere’ wereld niet snel tot zijn recht zou komen. Daarom vindt House of Salvia het juist zo belangrijk om deze artiesten een platform te bieden.

Met drag performers: Emily Salvia, Vicky ViQueen, Alex Abyss en Bipashu Tabu.


Pay what you can: 
Om de evenementen zo toegankelijk mogelijk te maken werken we met ‘Pay what you can’: jij kiest de ticketprijs die bij je past. Kun je wat meer missen?


Koop je Tickets
Let op: Alle tickets zijn gelijk, de prijs van je ticket staat niet gelijk aan een bepaalde rang in de zaal. 

Over de organisator

Electron | MotMot gallery
Electron is de culturele broedplaats waar cultuurliefhebbers, professionele kunstenaars en vormgevers maken, ontmoeten, vernieuwen. Dat g...... Lees meer