Project Sunrise: Doe yoga bij zonsopkomst in het Valkenbergpark van Breda

Yoga Academy You are the Buddha

Details

Woensdag 31 juli 2024 van 06:00 tot 07:00 uur
Over 2 weken
Valkenberg
Breda, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 11 september 2024

Wanneer: Elke woensdagochtend, 22 mei - 11 september 2024
Tijd: Bij zonsopkomst


Rise & Shine met Yoga


Start je dag met yoga: een boost van energie en zelfontdekking. Dit initiatief, oorspronkelijk uit Amerika en nu voor het eerst beschikbaar in Nederland, nodigt je uit om in harmonie met de natuur te ademen, te bewegen, en jezelf opnieuw te ontdekken. Bij Yoga Academy "You Are The Buddha" verwelkomen we elke nieuwe dag met open armen en we nodigen jou uit om dat samen met ons te doen.


Speciale uitnodiging voor onze helden in uniform:

Wij waarderen de buitengewone inzet van onze militairen, politiepersoneel en het NS-personeel. Als dank zijn deze sessies gratis voor jullie, als een teken van onze waardering voor jullie toewijding voor een veilige samenleving. Dit is onze manier om 'dankjewel' te zeggen en jullie een moment van rust en bezinning te bieden. 


Toegankelijk voor iedereen

Project Sunrise staat open voor alle deelnemers en kost €15 per les. Deelname is gratis voor diegenen die werken bij Defensie, Politie of de NS. Gebruik de kortingscode bij inschrijving.  

Leden van Yoga Academy "You Are The Buddha" kunnen deelnemen vanuit hun bestaande abonnement


Waarom meedoen?
Een sessie van yoga bij zonsopgang is niet alleen een kans voor lichamelijke oefening; het biedt ook een moment van innerlijke rust en verbinding met anderen. Begin je dag met een positieve instelling, omgeven door de natuurlijke schoonheid van ons park en de warmte van onze gemeenschap.


Hoe kun je deelnemen?
Aanmelden is simpel: dat kan via het lesrooster of gebruik de inschrijfknoppen hieronder. Wees er snel bij, want er is plaats voor slechts 50 deelnemers per sessie en de plekken worden snel gevuld.


Samen Sterker
Sluit je aan bij onze Project Sunrise yogasessies en werk samen met ons aan een betere fysieke en mentale gezondheid en aan het opbouwen van een sterkere gemeenschap.


Rise & Shine!
Maak je klaar om samen met ons de dag energiek te beginnen!


Essentie

Project Sunrise yoga: in een wereld vol conflicten vernieuwen we onszelf door verbinding bij zonsopgang. Samen brengen we betekenisvolle verandering door de kracht van yoga, die grenzen, talen en ideologieën overstijgt.

https://hipsy.nl/you-are-the-buddhaAnderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Yoga Academy You are the Buddha
Welkom bij Yoga Academy 'You Are The Buddha', een speciaal plekje in het bruisende Breda, in het centraal station. Dit is waar jouw yoga-...... Lees meer